mandag 15. november 2010

Utstikkere

Jeg bruker som sagt en del utstikkere til å lage pynt på kaker.

Det er en jungel der ute og jeg kan godt skjønne at når man startet så har man ikke peiling på hva man burde kjøpe og hva man burde styre unna.

Her kommer i alle fall mine tips og bilder av utstikkere jeg har kjøpt.

Da jeg startet kjøpte jeg det store blomsterutstikkersettet til WIlton. Det har jeg hatt mye glede av. Jeg tror det er 32 deler og du kan lage utrolig mange flotte blomster når du har dette. Det er verdt investeringen selv om det er litt dyrt ;)
( Bilde helt øverst)

Du klarer deg ikke lenge uten noen små blomsterutstikkere. Det er et absolutt must. Jeg har 2 sett jeg bruker utrolig mye. Disse plungecutterne som det heter fra PME. Så har jeg et mini blossom sett fra FFM. MEN har du det store utstikkersettet fra Wilton så trenger du ikke mini blossomsett fra FFM ;)

Stjerner er kjempegøy. Ofte bruker jeg disse på en kake og legger bokstavene til bursdagsbarnet på stjernene:) Skikkelig stilig :)

Juletre,,,, sukk,,,, disse er søte og yndige.... barnas favoritt og ikke bare bruker jeg disse til marsipanpynt men også til pepperkaker til jul... denne uken kommer jeg med enda en morsom ting du kan bruke disse juletreene til ;)


Sommerfugler settes ofte på kaker som ekstra pynt. Disse Plungecutterne fra PME gir et flott trykk på marsipanen og alle som ser kakene bare gisper av misunnelse og spør: Hvordan i alle dager har du klart det der??? hihi... det er altså ikke noe hokus pokus ;)

Margrittutstikkere..... åååå herlige og yndige. Bruker disse mest på våren og sommeren da men de ER og blir helt nydelige ;)

Så har vi kommet til de utstikkerne jeg er aller mest glad i :) Mine roseutstikkere. Kjære alle sammen: Marsipanroser har aldri vært så lett å lage når du har disse.

Jeg lover å komme med en beskrivelse på denne etterhvert.

Rosebalder i 3 størrelser. Disse gir også et avtrykk som bare gjør at alt ser veldig levende og ekte ut ;)


Disse eføyutstikkerne virker på samme måte som alle andre plungecuttere. De gir et avtrykk i marsipanen og jeg må si meg at jeg ikke klarer meg uten disse heller ;)

MEN når dette er sagt så er det utrolig mye man kan lage selv. Roseblader er lett å skjære til og kjeksformer kan du lage selv med bakepapir ;)

Håper dere blir inspirert til å begynne å bake;)

I går fikk jeg høre at det var en leser av bloggen som hadde meldt seg på kakekurs etter å ha blitt inspirert her. Det er ikke noe som gleder meg mer:)

Ha en strålende dag videre og kom gjerne med inspill og kommentarer rundt om på bloggen min:)

Smil!

Anne Brith

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du noe du vil dele med meg så blir jeg glad for tilbakemeldinger. Ris og ros mottas med takk :)